Securizare IT

De la an la an din ce in ce mai multe companii investesc din ce in ce mai mult in securizarea datelor sale. Avand in vedere rafinamentul atacurilor cibernetice precum si implicatiile posibile in caz de reusita al acestor atacuri, trebuie sa va ganditi ca nu e cazul sa ramenti in urma. In timp ce mari corporatii au bugete special alocate pentru asa ceva,

securizare it

De la an la an din ce in ce mai multe companii investesc din ce in ce mai mult in securizarea datelor sale. Avand in vedere rafinamentul atacurilor cibernetice precum si implicatiile posibile in caz de reusita al acestor atacuri, trebuie sa va ganditi ca nu e cazul sa ramenti in urma. In timp ce mari corporatii au bugete special alocate pentru asa ceva, companiile mai mici trebuie sa compenseze lipsa bugetelor special alocate pentru tehnologii de protectie, cu o atentie sporita asupra intrarilor si iesirilor de date din companie.

Destul de recentul regulament european (Regulamentul GDPR) indica niste criterii de segregare a datelor si tratarea distincta dintre pierderea datelor si compromiterea acestora. Noi ne asiguram ca respectati aceste principii de bun simt si vom analiza corect ce nevoie de comunicare sunt in compania dumneavoastra, astfel putand sa inchidem multe canale de comunicare care nu sunt folosite sau sa securizam mai bine fix ce se foloseste. De multe ori protectia clasica cu antivirus nu mai e eficienta. Solutiile eficiente de preventie sunt de fapt un mix de Antivirusi, antimalware si o fina observatie a sistemului IT. Aceasta observatie se traduce in achizitia sau implementarea unor filtre de retea (firewall-uri) care sa lase sa treaca ca si date doar ce are nevoie compania dumneavoastra. SIstemul nostru de ticketing vine in completarea solutiilor care le oferim deoarece putem intervenii in timp real pe masura ce apar noi necesitati de comunicare.