Asistenta IT

O piedica in functionarea ireprosabila a calculatoarelor poate fi si factorul uman. Astfel pot exista situatii cand unii utilizatori se confrunta cu diverse probleme ce duc la incetinirea sau stopare muncii. De foarte multe ori, utilizatorii de calculatoare din companii se pot trezii in fata unor blocaje care pot deriva din:

  1. Calculatorul nu este conectat la reteaua lan
  2. Internetul este inaccesibil
  3. Serverele de aplicatii nu pot fi accesate
  4. Emailul nu functioneaza
  5. Nu se deschid fisere sau se deschid defectuos
  6. Erori dese in functionarea calculatorului.
  7. Lipsa spatiului de pe HDD sau SSD
  8. Si altele.

Decat sa va opriti si sa incercati sa rezolvati problema, mai bine sunati-ne sau deschideti un tichet cu problema aparuta. Suntem convinsi ca de-a lungul timpului ne-am mai intalnit de multe ori cu probleme similar cu ale dumneavoastra carora le-am gasit intotdeauna rezolvare rapida.

In urma contactarii noi vom stabilii daca problema poate fi rezolvata pe loc (telefonic), necesita conectare remote la resursa reclamata sau este necesara deplasarea specialistului la sediul clientului.

Nu uitati! Sunati sau deschideti un tichet. Aflati aici cum puteti lucre cu noi pe baza de tichete. E de preferat pentru ca se pot centraliza usor toate problemele aparute si putem pe viitor sa prevenim mare parte din ele prin comunicari directe catre utilizatori sau prin training individual.